top of page

Nickolai Damgaard

Nickolai Damgaard er Biohacker, foredragsholder, forfatter og tidligere radiovært på Radio4 og programmet "Al den sundhed".
 

Desuden er Nickolai co-founder af 2 start-ups Biowatch &  The High Performance Tribe.

 

Nickolai er efter en kæmpe personlig nedtur, med svær stress, svær depression og selvmordstanker drevet af at skabe en forandring. Et paradigmeskifte hvor det handler om at skabe sundhed og ikke behandle sygdom.

 

Derfor er omdrejningspunktet i alt hvad Nickolai laver "optimering & energi"! 

 

Du kan ikke undgå at blive motiveret af Nickolais gode energi, og I alle hans foredrag vil han præsentere en masse tips & hacks til hvordan du kan skabe mere energi & bæredygtig High Performance - altid med et glimt i øjet.

 

Desuden har Nickolai

  • Været medejer og underviser på en 3-årig læge superviseret sundhedsuddannelse hvor vi uddannede 100+ individer som var alt fra læger, sygeplejersker, farmaceuter, kostvejledere og andre interesserede i sundhed.

  • Arbejdet med 1000+ individer igennem 1-1s og bootcamps

  • Holdt mere end 500 foredrag foran mere end 10.000+ og er en efterspurgt foredragsholder

ND billede 2.jpg

Nickolai kan bookes til flere forskellige foredrag. 

Hold energien høj

For Nickolai handler sundhed om ENERGI - alt er energi og vi kan selv gøre en masse for at holde vores energi høj. Hør et motiverende og underholdende foredrag om hvordan.

Bæredygtig High Performance

Nickolai speciale er bæredygtig High Performance ved professionelle atleter og erhvervslivet. I foredraget kommer Nickolai ind på hvordan denne Bæredygtige High Performance skabes med simple og effektive hacks.

Skræddersyet foredrag

Ønsker du et skræddersyet foredrag indenfor sundhed, det kunne være faste, anti-inflammatorisk livsstil osv. så kan det også lades sig gøre.

  • Instagram
bottom of page