top of page

Daniel Thomsen

Daniel Thomsen har i mere end 20 år haft tryllekunsten som sin helt store passion.

 

Ved siden af sine shows arbejder han med både børn og voksne, der har brug for ekstra støtte og hjælp i hverdagen. Dette har givet ham utroligt meget rent personligt, og har også været med til at forme hans trylleshows.

 

Daniel går meget op i menneskelighed, tilstedeværelse og nærvær, når han er på scenen.

Daniel kan bookes til en bred vifte af arrangementer og tilpasser altid sit show efter det selskab han er i.

Dit magiske indslag

Bryllup

De bedste bryllupper er dem, hvor brudeparret slapper af og bare nyder deres livs dag. Med Daniels trylleshow sørger han som tryllekunstner for at bidrage til dette ved skabe en personlig og nærværende stemning, der breder sig som ringe i vandet til hele selskabet.

Når tryllekunstner Daniel Thomsen tryller til et bryllup, går han ofte rundt blandt alle gæsterne. Daniel Thomsen kommer helt tæt på, så magien opleves personligt og hinanden imellem. Det giver noget ekstra at tale om, når brudeparret og gæsterne ser tilbage på den specielle dag.

 

Med kærlighed i centrum tryllebinder Tryllekunstner Daniel Thomsen hele selskabet, og tør godt garantere, at brudeparret får en helt særlig og magisk oplevelse, som hører et bryllup og et livsminde til. 

Konfirmation

En konfirmation er en mindeværdig dag, og somme tider også nervepirrende for konfirmanden, som måske for første gang i sit liv er festens store midtpunkt.

Daniels opgave som tryllekunstner er at gøre konfirmanden rolig og tryg samtidig med, at han giver ham eller hende en helt særlig og magisk oplevelse at se tilbage på.

 

Flere generationer er typisk samlet til en konfirmation. Daniel sørger for at komme hele vejen rundt i lokalet og ramme alle. Det gør, at stemningen kun bliver mere afslappet og nærværende.

 

Daniel sørger for, at konfirmanden tænker tilbage på sin specielle dag med et ekstra stort smil og har magiske minder at fortælle videre efterfølgende.

Firmafester

Den gode firmafest giver medarbejderne et afbræk fra hverdagens opgaver og skaber sammenhold. Daniel sørger for løssluppenheden med et show, der ryster medarbejderne sammen på en anderledes måde.

 

De oplever alle magien helt tæt på, når han går rundt blandt gæsterne og involverer dem direkte i de enkelte tricks. Eller et show foran alle, som skaber synkront forbløffelse og får taget til at lette.

Daniel sørger for, at alle glemmer arbejdet for en stund og i stedet får en rutsjebanetur af et magisk show, som ikke sådan lige er til at ryste af sig. Så når medarbejdere kommer tilbage på arbejdet, er det med en ny tro på, hvad der kan lade sig gøre.

Privatfester

Privatfester findes i mange former. Hvad enten det er fødselsdag, studentergilde, sommerfest eller polterabend, så er der er fest og farver på menuen.
 

Daniels trylleshow kan skabe fælles begejstring og løssluppenhed, men kan også være ekstra personligt og nærværende, når han går rundt blandt gæsterne og skaber magiske momenter.  

Daniel er som altid godt klædt på hjemmefra med al den info, han behøver fra arrangøren. Der kan være stor forskel fra en fødselsdag til en sommerfest og mange forskellige ønsker. I kan lægge al stress omkring den rette underholdning over på Daniels skuldre.
 

Slutresultatet bliver et mindeværdigt, magisk og underholdende show, der rammer din type af fest lige i r….!

SS_JacobCecilie_bryllup_21092019-1726-scaled.jpg
Dsc_8755.jpg
Ikke-navngivet-1.jpg
Dsc_8693a.jpg
  • Instagram
bottom of page