top of page

Mette Lindeberg

Mette er tidligere funktionær fra den finansielle verden. Med faste arbejdstider og en fast lønseddel hver måned, som hun var sikker på kom.

 

Mette har siden hun var barn mødt modstand og kampen om oprigtigt, at turde gøre det der føles rigtigt og følge sine drømme, gjorde hun op med i 2011. Der tog hun springet fra den trygge hverdag, til at blive iværksætter og starte det danske design brand Manostiles.

Mette er et energibundt uden lige og brænder for at fortælle unge som ældre, at drømme er mulige, selvom det kan give lidt knubs når vejen er fyldt med bump og bankerne spærrer dine kort og afviser dine betalinger.

 

Hun giver os et kærligt spark i rumpen, så vi kommer i gang, med at turde drømme. Og hun vil gerne inspirere og hjælpe dem der måske allerede drømmer, men sidder fast og ikke tør tage springet, fordi de er nervøse for det usikre og alt det de ikke kender.

Iværksætteri

Det får du med hjem efter et foredrag med Mette Lindeberg:

 

  • Fornyet styrke og tro på dig selv, uanset om du er ung, enlig mor eller måske lige har mistet dit job. Mette har været så langt ude på kanten, at hun i flere dage mistede hukommelsen og intet kan huske.

 

  • Du får historien om at være mor med stort M og hvordan det jongleres med at være iværksætter og starte både en produktionsvirksomhed og handelsvirksomhed, som i dag er i vækst.

 

  • Fif til at komme ud af din komfort zone og tips fra Mettes hemmelige kuffert med guldkorn. Hvordan får du succes med opstart af din virksomhed mens du stadig er i balance både fysisk og psykisk.

 

Janteloven findes ikke hos Mette! Du må godt være stolt af dig selv og stolt af de ting du kan! Et ærligt foredrag, hvor Mette åbent fortæller om de ting og tabuer vi ikke tør sige højt.

  • Instagram
bottom of page