top of page

Mette Bloch

Mette Bloch er tidligere dobbelt verdensmester i roning.

 

Hun blev den første kvindelige verdensmester i roning i danmarkshistorien, og roningen har hun haft med sig altid, da hendes morfar stiftede Bagsværd roklub, og hende forældre mødte hinanden i klubben.

 

Efter en succesfuld karriere hvor hun også nåede at uddanne sig til bankassistent læste hun idræt på Københavns Universitet og fik sat skub i en karriere som foredragsholder.

Mette er utrolig populær og bookes primært fordi hun er en humørbombe og kan holde selv de mest søvnige, vågne! Hendes foredrag er fulde af humor og selvindsigt, og man går derfra med masser af energi og en lyst til at blive en bedre version af sig selv.

 

Foruden foredrag er hun en flittig forfatter og har udgivet 6 bøger. Hun har desuden podcasten Lykkefix hvor hun interviewer (primært) kendte danskere om deres liv.

 

Hun er inkarneret dyreven, hader doping, hendes hobby er at grine og så er hun ikke til at flå væk fra skærmen når der er skiskydning.

Vind med vilje

Mette Bloch

- Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes?
- Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål?
- Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen?
- Hvordan planlægger man succes?
- Hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder?
- Hvorfor får nogen mennesker stress?
- Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten?
- Er det omsætteligt?

 

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på, hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer, som du kan tage med direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.
 

Hvad får du ud af foredraget?

 

“Vind med vilje" handler om hvordan du sætter dig mål, og når dem! - Der er fokus på at sætte den ene fod foran den anden, uden at blive alt for forpustet undervejs. 

 

Foredraget er hylende morsomt og du vil kunne kende dig selv i en stor del af de situationer der bliver beskrevet.

 

Det er ikke “raketvidenskab” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten - og så kommer motivationen helt automatisk.

 

Mette tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det!

 

Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med.

 

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse. Få energien tilbage i dit liv og din organisation.

 

Mette bliver ofte antastet efter et foredrag og får at vide at det er “det bedste stand up jeg har hørt i mands minde” - så at det er sjovt er der absolut ingen tvivl om! 

Det bedste er næsten, at hun ofte møder folk der har hørt hende for mere end 10 år siden, men som stadig kan huske historierne.

 

Så sidder de fast på den fede måde!

  • Instagram
bottom of page