top of page

Kennie

Kennie er en ung mand fra det nordjyske. I starten af skoletiden fik han tics og der var flere andre ting ved hans adfærd, som gjorde at der blev sat gang i en langvarig udredning. Da han var 21 år stod han med et stykke papir, flot dekoreret med en masse forskellige diagnoser.

 

Og hvad gør man så? Hvordan samler man sig selv op efter gentagende mislykkede uddannelsesforsøg? Hvordan strukturerer man sin hverdag og får den til at fungere?

Og hvordan er det at have koprolali, den del af tourette der betyder, at man ofte siger upassende ord og sætninger. Det kan være en kæmpe udfordring i dagligdagen, men Kennie har lært at acceptere og leve med alle sine diagnoser.
 

Jeg har Tourette

JHT.jpg

Kennie kan bookes til foredrag hvor han fortæller om sin historie, livet med tourette og de værktøjer han bruger, for at få hverdagen til at fungere med diagnoser som tourette, Asberger og OCD.

 

Kennie er en fantastisk jordnær formidler og hans historie er vedkommende og relaterbar for rigtig mange unge mennesker med et bredt spektrum af problemer. 
 

Du bliver klogere på tourette og flere af de diagnoser der kan følge med og går med garanti fra Kennies foredrag varm om hjertet og med et smil på læben.

"Mit budskab til andre som har en udfordring er, at man bare aldrig må give endeligt op.

Selvom alt kan synes sort skal man fortsætte, tage en dag mere og prøve igen.

 

På ét eller andet tidspunkt får man en succesoplevelse, og det avler en ny succesoplevelse og lige pludselig kommer til at stå et sted i sit liv, hvor man kan kigge tilbage og sige; det var noget af det, der var med til at gøre mig til den jeg er i dag"

- Kennie

bottom of page